Partners

SwedTech Diving partners är dykklubbar, dykcenter och andra dykrelaterade företag som samarbetar med SwedTech Diving. Dessa partners har våra kursböcker och annat material tillgängligt, och är aktiva med att erbjuda våra kurser.

Dykboden

Dykbodens butik ligger centralt i Götene. Här tillhandahåller vi ett stort sortiment av dykutrustning. Vårt mål är att vara en komplett leverantör av all dykutrustning du behöver.

Linköpings Dykcenter

Vi har flera olika kurser att erbjuda, både för dig som vill prova på att dyka för första gången och för dig som har dykt tidigare. Kom till oss när du vill gå en kurs eller behöver köpa dykutrustning.

Malmö Sportdykarklubb

Malmö Sportdykarklubb startade 1969 under namnet Nemrod Club av några killar med stort intresse för dykning. När året var slut hade medlemsantalet ökat till 37. Med tiden har MSDK vuxit och har idag över 200 medlemmar och en verksamhet som omfattar plask och lek, simskola, UV-rugby, fensim, avancerad fridykning/apnea, fridykning och apparatdykning. MSDK är en ideell förening som har aktiviteter för hela familjen. Utöver våra olika sektioners verksamheter finns det möjlighet till grundutbildning i sportdykning och fridykning samt olika påbyggnadskurser. Vi har också studiecirklar bl.a. i marinbiologi, marinarkeologi och undervattensfotografering. Ibland har vi temakvällar i klubblokalen då medlemmar eller inbjudna gäster delar med sig av sina erfarenheter av skilda slag.

Oceanic Tech

Oceanic Tech startades hösten 2002 med målsättning att sälja dykprodukter och tjänster av högsta kvalitet. Idag är affärsidén den samma. Vi utvecklar sortimentet kontinuerligt men endast med produkter som vi kan tänka oss att använda själva. Vi förser dig också med gas till ditt dyk. Med en kompressor som fyller 500 liter luft i minuten och en stor Nitroxbank så fyller vi dina flaskor på nolltid. Förutom luft, fyller vi också argon, syrgas och helium.

Scuba Divers

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, eller Scuba Divers som vi också kallas, är beläget i Göteborg och tillhandahåller tjänster inom Dykning. Det är allt från att laga torrdräkter och våtdräkter i form av halstätningsbyte, kedjebyte, manchettbyte eller limning av kedja eller boots till dykutfärder, luftfyllning och en välsorterad butik med ett sortiment från marknadsledande leverantörer.

Sundsvall Sportdykarklubb Lagun

SSDK Lagun är dykklubben i Sundsvall, "Sundsvall Sportdykarklubb LAGUN". Lagun är en av Sveriges äldsta ideella föreningar med inriktning mot sportdykning och bildades redan 1964 så det har gått en del år nu. Våra mål är att Dyka, Umgås och Ha skoj.

Techwise Malta

We offer technical diving excursions and expert training for you whatever your level. Whether you are a seasoned technical diver looking to explore the sites of Malta or a beginner looking for your first deep diving experience, TechWise is the diving centre for you! Also on offer is an on-site shop to cater for your additional equipment needs, and a fully functional gas blending station offering air, nitrox and trimix gas fills. We are always committed to providing quality scuba diving training experiences where your safety is our priority, regardless of the level of course you choose to take. If you would like to speak to us about your technical training requirements, we will be happy to assist you...