Partners

SwedTech Diving partners är dykcenter och andra dykrelaterade företag som samarbetar med SwedTech Diving. Dessa partners har våra kursböcker och annat material tillgängligt, och är aktiva med att erbjuda våra kurser.

Vrakdykarpensionatet

Vi erbjuder unika dykupplevelser i Stockholms skärgård. Hos kan du upptäcka den svenska sjöfartshistorien som vilar under ytan samtidigt som du får möjligheten att komma bort några dagar, äta gott och slappna av tillsammans med andra dykare. Vi håller till på idylliska Dalarö och erbjuder exklusiva upplevelser i små grupper med gott om plats och personlig service. Våra erfarna dykledare visar vägen och berättar om dykplatserna så att du kan slappna av och njuta av upplevelsen.

Dykboden

Dykbodens butik ligger centralt i Götene. Här tillhandahåller vi ett stort sortiment av dykutrustning. Vårt mål är att vara en komplett leverantör av all dykutrustning du behöver.

Linköpings Dykcenter

Vi har flera olika kurser att erbjuda, både för dig som vill prova på att dyka för första gången och för dig som har dykt tidigare. Kom till oss när du vill gå en kurs eller behöver köpa dykutrustning.

Malmö Dykskola

Malmö Dykskola är precis vad vi heter, en skola som utbildar dykare och där du får möjlighet att komma i kontakt med andra dykare och utveckla din dykning oavsett tidigare erfarenhet. Våra duktiga instruktörer är engagerade och har tillsammans över 80 års erfarenhet av dykning i varierande förhållande och miljöer. Vårt motto är att det skall vara kul att ta dykcertifikat, gå dykkurser och att det sker under trygga och säkra förhållande. Vi ser fram emot att följa dina framsteg som dykare och att få vara en del av din fortsatta utveckling mot nya mål och dykcertifikat! Vi sätter alltid elevens behov först!

Scuba Divers

Göteborgs Dräktverkstad & Dykcenter, eller Scuba Divers som vi också kallas, är beläget i Göteborg och tillhandahåller tjänster inom Dykning. Det är allt från att laga torrdräkter och våtdräkter i form av halstätningsbyte, kedjebyte, manchettbyte eller limning av kedja eller boots till dykutfärder, luftfyllning och en välsorterad butik med ett sortiment från marknadsledande leverantörer.