Mixed Gas Blender

Kurs
Mixed Gas Blender
Plats
Dykboden i Götene
Kursstart
19 september 2020
Partner
Dykboden
Instruktör
P-G Persson
Pris
2000

Bokningsavgift
500 SEK inkl moms

Vad som ingår i pris

Kursmaterial (arbetsbok), handverktyg, tvättmedel, dekaler och annat grundläggande som behövs för att genomföra den praktiska delen ingår i kurspriset och betalas till Dykboden.

Däremot ingår inte gasen ni fyller och eventuellt privat servicematerial som ni kan behöva under kursen.
Tillkommer gör även en boknings och certifikatsavgift som går till Swedtech Diving.

Övrigt

En heldag 09:00-20:00.
Denna kurs körs i Dykbodens lokaler i Götene.

Detta är en grundkurs där du lär dig att räkna och blanda andningsgaser såsom Nitrox och Trimix, samt syrgasanpassa din utrustning. Vi går igenom de vanligaste gaserna och dess egenskaper samt hur de används vid dykning. Vi går även igenom vad man måste tänka på när man hanterar utrustning tillsammans med ren syrgas. Efter kursen har du grundläggande kunskaper i hur man fyller olika gasblandningar samt hur man anpassar och använder sin dykutrustning tillsammans med ren syrgas. Kursen berättigar dig till att fylla gaser på egen hand, samt inspektera och syrgasanpassa din egna utrustning.

Under kursen kommer teoretiska och praktiska övningar varvas. Alla får känna på att blanda både Nitrox och Trimix, samt syrgasanpassa dykutrustning. Så ta gärna med egen utrustning som du kan jobba med under kursen. Flaskor, reggar (om du har servicebehörighet) eller fyllvippa är lämpliga delar att ta med. Ta även med flaskor för att träna mixar på.


Till anmälan

I samband med denna bokning kommer en boknings & certifikatsavgift tas ut av SwedTech Diving på 500 kr.