Mixed Gas Blender

Kurs
Mixed Gas Blender
Plats
Umeå
Kursstart
6 april 2024
Instruktör
Joakim Bygdell
Pris
2500

Bokningsavgift
750 SEK inkl moms

Vad som ingår i pris

Kursmaterial (arbetsbok), handverktyg, dekaler och annat grundläggande som behövs för att genomföra den praktiska delen ingår i kurspriset som betalas innan kursstart.

Däremot ingår inte gasen ni fyller och eventuellt privat servicematerial som ni kan behöva under kursen då ni servar och underhåller egen utrustning. Tillkommer gör även en boknings och certifikatsavgift som går till Swedtech Diving.

Övrigt

En heldag 10:00-19:00.

Detta är en grundkurs där du lär dig att räkna och blanda andningsgaser såsom Nitrox och Trimix, samt syrgasanpassa din utrustning. Vi går igenom de vanligaste gaserna och dess egenskaper samt hur de används vid dykning. Vi går även igenom vad man måste tänka på när man hanterar utrustning tillsammans med ren syrgas. Efter kursen har du grundläggande kunskaper i hur man fyller olika gasblandningar samt hur man anpassar och använder sin dykutrustning tillsammans med ren syrgas. Kursen berättigar dig till att fylla gaser på egen hand, samt inspektera och syrgasanpassa din egna utrustning.

Under kursen kommer teoretiska och praktiska övningar varvas. Alla får känna på att blanda gaser, samt syrgasanpassa dykutrustning. Så ta med egen utrustning som du kan jobba med under kursen. Flaska eller fyllvippa är lämpliga delar att syrgasanpassa. Ta även med flaskor du vill fylla så att vi har något att att träna gasblandningar på.


Till anmälan

I samband med denna bokning kommer en boknings & certifikatsavgift tas ut av SwedTech Diving på 750 kr.